Dagens

Ringarna köpte jag i tisdags.

Shopping med bästa!

Idag var jag in till stan för att shoppa lite med Winnie och tur att jag hade på mig lite varma kläder eftersom det var så sjukt kallt och molnigt? Jag hade iförsig bara på mig sandaler och jag frös redan, så tänk om jag hade satt på mig shorts som jag hade tänkt att ha! Typiskt att den enda dagen man hade tänkt vara på stan så är det dåligt väder, alltid jag som har otur haha.
Jag köpte lite grejer som jag tänkte visa för er imorgon om jag kommer ihåg att fota grejerna :)
Nu ska jag sova godnatt!

<3

Hatar den här känslan varje gång jag åker hem! Saknar dig :(
Önskar jag kunde vara lika glad som jag var på bilden...

!!!!

Fan att det ska behöva göra ont i bröstkorget när jag hostar! Jag vill inte bli sjuk, sjukt rädd efter vad jag fick gå igenom i julas! Var sängliggandes hela jullovet, över jul, över nyår.. inte kul! Hostade så mycket att jag trodde att mina inälvor skulle komma upp ur halsen. Haha ursäkta mig! Vill bara inte bli sjuk, och medicin doesnt help me ;(

Jag tkr att bilden är sjuk men ändå söt hahaha!

såååå tråååååkigt!



18 april 2011

Ska strax ställa mig i duschen och senare bege mig ut för att träffa Winnie. Känns skumt att träffa henne här men ändå glad att jag har någon jag känner hehe >.< Och shit! va soligt det är idag, det har varit det i några dagar nu och jag kan inte vara annat än glad!
Nej ska nu kolla klart avsnittet från thaiserien och ska sen börja fixa mig, c u later!

svar

Angående Emmys fråga från förra inläget: Jag kommer inte riktigt ihåg.. men inte över 300. De var rätt billiga ändå, vågar inte gissa ifall jag skulle ha fel hehe!
Testa gå till Vero moda eller kolla in deras hemsida :)
svar igen: Jag testade gå in men hittade inte de... har du testat gå in till vero modas butik? :)

tjockismage

Goddag! Har precis ätit två skålar thaisoppa och känner mig som en riktig tjockis >.< känner också att jag vill ut och gå i det fina vädret men tjockisen ligger i soffan och kollar på Disney Channel! Hahah jag kollar också, det är ju Kim possible-maraton hihii ^^ 
Idag får vi helt enkelt se vad som kommer hända, antagligen fotboll som alla andra lördagar? Men vi får se :)
Ångrar btw att jag inte köpte de här shortsen på Vero Moda! :/

åh värme!

Har precis packat klart och ska strax sova. Hoppas att skoldagen imorgon går som blixten! Så att jag kan sätta mitt arsle på tåget :) Vet inte hur länge jag blir borta men antagligen hela lovet, orkar inte spendera en dag till här i Uppsala. MÅSTE BORT!
Idag spenderades dagen i skolan, hade en håltimme från turismen som spenderades med några roliga i klassen och andra sköna människor! haha våran skola är skön!! Sen efter skolan så träffade jag Winnie och Rickard. Vi köpte lite fetmat från Mcdonalds och tog med det till ån, myys! Vädret är ju bara för skönt och imorgon ska det tydligen bli ännu varmare GILLA! Nu ska jag iaf sova, puss godnatt!
Min fina vän!

saknar dig

ååh va jag saknar dig mitt hår :(

Lördagens outfit


hahha

Min tjockis tänder på killar, mysigt!

.......

Inte på topp, allt bara skiter sig idag. Jävla skitdag!
VI DRAR IGÅNG EN FRÅGESTUND ISTÄLLET! jag kommer stoppa frågestunden när jag känner för det.
KOM IGEN STÄLL VILKA FRÅGOR NI VILL ^^

Saknar dig mitt allt

Hade min älskling här hos mig denna helg. Kan säga att denna helgen var lite annorlunda än vanligt, min kille var liksom lite översöt eller va man ska säga. Han trängde och klängde men jag kan inte säga att jag inte tyckte om det för då skulle jag ljuga. Visst jag tycker om när killen är lite svår å så, men när ens egen kille gör vad som helst för en och vägrar släppa en bara man ska gå till toaletten så kan jag inte annat än älska honom mer å mer. "Fan va jag älskar dig" var orden som kom ur din mun, fan va chockad jag blev! men samtidigt lycklig. Du är underbar älskling.
Iaf, han kom sent i torsdags pga jobb så jag gjorde iordning mat till han å sen myste vi å sen kort efter det så somnade vi. Dagen efter åkte jag med han till Sthlm för lite ärenden, träffade hans mamma och lillasyster. Åkte till Hötorget och åt på thairestaurang och köpte lite mat på en thaibutik. Lämnade av hans mamma och syster och efter det tog jag och tjockis tåget hem till Uppsala, det var en trevlig dag med min mamma nr 2 och lillesyrran <3. Sen på kvällen blev det bio med syster och p Koo - vi kollade på "Iam number four" THE BEST! rekomenderar stort :D
Sen avslutades kvällen hemma hos mamis kompis.
Ett meddelande: Jag ger dig fingret och hoppas att du vaknar ur din lilla dröm.

RSS 2.0