Andreas Wijk


Helt underbar!


28e september 2010

Hej bloggen!
Jag har blivit så dålig på att blogga, hjälp mig! vad vill ni att jag ska skriva mer om?
Berätta för mig vad det är som fattas i min blogg :)

puss!

haha som vanligt!

Ååh jag glömde som vanligt att ta med mig kameran! jag glömmer varje gång jag ska göra någonting haha!
Aja vi var iaf till riksdagen och kollade runt lite, det var faktiskt rätt coolt därinne men jag höll faktiskt på att somna ett antal gånger .. 1 ½ timmes rundvandring därinne gjorde mig helt trött!
Och efter det fick vi free-time typ, men vi fick också i uppgift att gå till kulturhuset och kolla på Jens Assur's utställningar. Helt amazing faktiskt! skitgrymma bilder verkligen. Det tog inte mer än 10 minuter att göra uppgiften så efter det gick vi runt lite och sen bestämde vi oss för att dra hem med tåget innan, för vi pallade verkligen inte vänta tills 15.30 då bussen skulle ta oss hem till Uppsala igen så vi ringde samhälls läraren o sa det. Skönt att få komma hem tidigt tänkte jag, men icke sa nicke! jag var tvungen att jobba.. puuh!
Så, så såg min dag ut! Riktigt bra med fint väder. Just nu sitter jag här och är hur glad som helst över att ha gjort tusen uppgifter som läxa i engelskan och nu återstår att plugga till försäljning och service som jag har prov på på fredag wie!

bjuder på en bild som blev tagen för ett tag sen.


trött av allt regn!

Snälla kan det inte bara sluta regna? så jobbigt :(
Och hoppas verkligen att det inte regnar imorgon när vi åker till sthlm, jag vill helst slippa bära paraply, hatar det! för jag flyger nästan alltid iväg när det regnar + blåser, höll faktiskt på att flyga iväg idag med paraplyet. Och killen som stod ute o pratade i telefon skrattade tyst för sig själv haha så pinsamt!
Aja imorgon blir det iaf studiebesök med klassen HP10A plus HP10B, ska försöka att inte glömma kameran :)

har inga nya bilder så jag lägger upp bilder från nicole's fest..
Här drog festen precis igång så det var lite mingeltime.


regnig lördag

Jag vaknade runt 9 men somnade om tills nu, det regnar för fullt här utanför och jag blir bara tröttare och tröttare av regnet, tror nästan att det är så för älsklingen också för han ligger och sover som en bebis här haha!
Nej nu blev jag sugen på en kall juice, ska nog ta något att äta också innan jag somnar om igen :D

Later bloggen! ♥



En bild på mig och Jay från Nicole's birthday

helt utmattad

Nu ska jag gå o lägga mig i sängen, känner mig riktigt trött efter denna dag.
GODNATT :D



min rapport om nudlar

haha jag sitter och skriver om nudlar, nudlar är min produkt som jag ska demonstrera om på praktisk marknadsföringslektionen >.< vet inte varför jag valde nudlar, men det verkade ganska lätt och sen när jag sitter och letar runt så hittar jag knappt något.. nudlar som är så populärt? aja får se hur det går ..
wish me goddluck! :D

här är en bild på hur dom gör/torkar nudlar i taiwan


En ny säng, TACK!

Hej bloggen!
Jag har tröttnat på min ruttna säng, som har funnits med sen vi flyttade till Storvreta. Den brakar snart igenom, vilket den redan gjort en gång då min syster och hennes tre kompisar HOPPADE i sängen så den gick sönder på mitten (det är brädor under madrassen)
Minsta lilla rörelse i sängen får den att låta, riktigt högt! Och när tjockisen är hos mig så har vi valt att ta ur madrassen och lägga oss på golvet för jag vill inte att mamma som har sitt sovrum tätt intill ska tro att vi gör något när vi inte gör det haha! Så jag letar för fullt efter en ny säng - fast har hur svårt som helst med att välja för mitt rum är ganska litet, men jag vill ha en stor säng, och om jag ska ha en stor säng så måste jag välja bort sängbordet som jag har i rummet nu, och delvis möblera om lite ..

HJÄLP MIG VÄLJA!


allmänt jobbig dag

är inte på så bra humör! idag fick handelseleverna reda på att alla som går handelsprogrammet måste flytta till celsius nästa år. jag är sååååååååååååå arg! jag vill inte gå på celsius! valde ju förfan katedralskolan av en viss anledning - och om jag hade velat gå på celsius då skulle jag fan ha valt de och inte slösat bort min tid på katedralskolan! ååååh!!!

Förlåt, ska gå o lägga mig i sängen nu ..

9e september 2010

Hej bloggen! är det bra med er? med mig är det hur bra som helst, lite trött bara :)
idag har jag varit i skolan, en allmänt tråkig dag, jag hatar torsdagar hähä.. men nånting roligt hände på samhällskunskapen iaf hhahahah! en i klassen kastade ett pappersflygplan, det var dock inte meningen att den skulle hamna där framme vid läraren, och hon lackade ju.. för hon hade sagt till dom tidigare men inte lyssnat, och det hade redan gått 15 minuter av lektionen. så hon ställer sig mitt i klassrummet och sa: vem var det som kastade flygplanet? och alla garvade ju för jag tror nog att alla tänkte som mig- den dära videon då dom är i skogen o säger vem vare som kasta?!! hahahah! och hon frågade sådär säkert 10 gånger o den som kastade erkände aldrig.
Så hon sa: om den som kastade inte erkänner så kommer jag skicka hela klassen till rektorn, och då var det inte lika roligt längre hahah! Efter en massa tjat från hela klassen: men säääääääääg bara!!! haahah roligare om man va där! men jag slapp iaf ett samtal med rektorn, hade nog vart ganska roligt om alla gick dit.. skulle nog vilja veta vad rektorn hade sagt.

Aja nu orkar inte jag skriva mer >.< ska sova nu, godnatt alla!


saknar Thailand

SHOES SHOES SHOES!!

Dom är ju inte lite snygga, 899 värt lr? :D



a break ?

I never thought this day would come,


....

Den senaste tiden har jag aldrig riktigt tänkt klart .. jag vet inte riktigt hur jag ska beté mig. jag vill vara ensam, men ju längre jag sitter ensam desto mer tänker jag hemska tankar, och är jag med mina vänner så fejkar jag mitt skratt, jag vill inte att dom ska se mig svag. det är så mycket jag vill få ut men ändå ha det kvar inom mig. jag känner mig inte hel, och den känslan tar död på mig. jag vet inte riktigt vad det är som händer med mig .. och jag vet inte vad jag ska göra för att känslan ska försvinna.

jag var nog för självsäker, jag trodde det skulle vara vi livet ut ... men nu känns hoppet ganska dött, jag håller på att mista både dig och mig själv. jag känner mig så dum som lät det gå så långt, ju mer jag ger mig desto mer får du chansen att ta över.
jag önskar jag kunde blunda, drömma mig bort i en värld som är för bra för att vara sann.


RSS 2.0