happy!



Har precis skrivit klart min namnläxa och nu sitter jag och tecknar av min hand, den ska in imorgon  och man fick inte kolla på sin hand heller hahah, lycka till! jag som är kung på att rita -.-

söndag igen

Hej alla!
Hoppas att ni har haft en bra helg, för min helg var underbar! min älskling var här och hälsade på, och vi shoppade loss som vanligt, eller han shoppade loss rättaresagt >.< jag var mest den som fick hålla i kläderna och säga ja eller nej haha! I fredags åkte vi iväg till Gränby, jag älsklingen nicole winnie o decha. Sen efter kanske 1 timme så åkte nicole decha o winnie hem till sig medans jag o älsklingen fortsatte med shoppingen. Senare innan vi skulle hem så inhandlade vi godis också, som vanligt!
Sen i lördags så var vi på inflyttningsfest, lite småkul var det faktiskt.. några danskar var där också och många trodde att två killar var gay eftersom att dom var väldigt på ton haha! Och en liten unge som typ springer till mig hela tiden o tar mig i handen istället för att leka med Ton. Sen när vi var ute med honom så var det en kille som var ute o joggade. Martin såg honom från långt håll o sen när han kom närmre så skrek Martin: titta han pringer(springer) Wooooow TITTA!!! (och tog upp händerna o höll för munnen med handen, med uppspärrade ögon) hahah killen som sprang skrattade och jag o älsklingen garvade ihjäl oss hahah sån söt unge!
Sen senare på kvällen så frågade mammas kompis en av danskarna: Are you gay?? haha dansken svarade: NO NO im not gay!! hon ba: aah okey okey... Sunisa!! han är inte gay!! skrek hon över hela rummet! jag bad henne inte ens att fråga >.< så pinsamt haha!
Iaf den kvällen var något att minnas. Vi kom fram runt 12 o deckade ganska snabbt :)
Nu är han nog hemma och jag ska strax dra igång med läxan sen sova.
Puss!

sjuk

Jag har inte bloggat så mycket den senaste tiden, dels är för att jag är sjuk men det är också att jag kommer hem sent om dagarna och då är jag trött också. Hinner inte göra så mycket när jag kommer hem, äta mat kolla på tv medans och sen är klockan redan 22-23.00
Och det gör inte saken lättare sen man började på gymnasiet haha! Men jag ska försöka blogga så ofta jag bara kan. Igår! Jag ska berätta för er vad jag gjorde med min klass, vi gick på Krönikerspel som började runt 20.00 och jag var så jäkla säker på att det skulle vara inomhus, men neej dom hade pjäs ute! och vi satt där i 2 timmar! Och inte vindstilla var det heller ... Jag som redan var sjuk är ju ännu sjukare nu, suck! Tur att pjäsen var bra och att vi får kompensation vid två tillfällen :D
Köpte förresten ett par nya jeans med märket Levi's inne på Solo idag för 900 kr. Fatta, jag kommer vara luspank första veckan efter löning haha! Men dom var sjukt snygga och lite töjbara också (Y) Ska ta kort på det någon dag och visa er ;)
Imorgon har jag sovmorgon till 10.00 och innan jag går o lägger mig ska jag göra klart mina tre sista tal i matteboken och sen blir det thaiserie för engelska-glosorna kan jag redan ^^




En gruppbild på alla oss som umgicks andra och sista dagen i Göteborg.


Gnight yall! <3

göteborg part 1

Viktoria & Nicole @tåget till Göteborg.


en trött & sjuk Sunisa.


Framme efter 4 h men kändes som 2 h för jag sov hela vägen haha!
Winnie & Viktoria :)


Efter en massa om och men bestämde vi oss för att inviga Göteborg med ett besök på Liseberg :D
Kan säga er här och nu att jag är livrädd för clowner OCH dom här monstrena haha.
fyfan va dom inte kunde låta oss va >.< så vi gick därifrån snabbt!


Man ser typ ingenting men vi var glada där iaf :p

Part 2 kommer senare

min nya älskling! ... nedå, efter min riktiga älskling då ^^


snart kommer ni få se mig med denna snygging!
hoppas inte att det tar allt för lång tid bara >.<

hola!

Kom hem från Göteborg igår och är fortfarande slutkörd! Fick för lite sömn därborta, men jag hade kul iaf!
Vi besökte liseberg två gånger och det var lika kul båda gångerna :) strul hit o dit men whatahell, sånt händer ;)
Jag hade en bra helg med "systrarna" och vi kör en repris nästa år, förhoppningsvis :)
Bilder får ni se sen när jag har fått dom av winnie o viktoria. puss!

all alone hos baby

tredje dagen hos älskling. Igår gjorde vi inte så mycket, vaknade sent och åkte till willys o handlade lite. Sen så åkte vi hem och städade rummet. Skulle egentligen till don o lana men vi orkade inte..
I lördags så var vi på fest hos don, fullt med folk o lite utrymme, men det var skoj. Ännu roligare var när jag, thao, älsklingen, gong och michelle då vi lagade mat hela kvällen >.< och alla som kommer in i köket helt hungriga och nyfikna. Och thao var hur underbar som helst! <3 Thumbs up för den kvällen!

Ska berätta lite vad som hände i fredags, jag och winnie startade dagen kl. 2 och det var beräknat att vi skulle komma fram till kholm kl. 4 typ. men icke sa nicke. vi kom fram 20.30 pga att någon människa hoppade framför ett tåg innan oss mellan sthlm och märsta, så vi fick hoppa av tåget i märsta och vänta på en ersättningsbuss i 1 timma! väl framme i sthlm centralstation så skulle vi köpa biljett vidare till kholm, vi hade redan missat 3 tåget och x2000 tåget som skulle gå efter men sen ser vi att det går inte tåg förns vid 19.15. så vi fick helt enkelt ta det tåget och luffa i sthlm i 2 timmar! hahah.
Aja en händelserik dag var det iaf. Tur att man hade sällskap iaf, annars hade nog jag blivit galen ><
Nej nu ska jag fortsätta kolla på min thaiserie för sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för senare idag ska jag åka karuseller med thaoi ^^ see ya all later.


Förresten, bilder kommer senare när jag har listat ut hur man lägger in bilder på den här datorn haha.


bye bye uppsala, see you in 10 days!

lägger in en bild från kryssningen. fett sent jag vet, men har inte haft
tillfälle till att lägga in dom på datorn ><


shit vilka turister hahah!

baby baby baby ooh

Raka vägen till Bebis imorgon(idag)!!!


regnig och tråkig dag...

Hi readers!
Glömde visa er mitt guldhalsband från thailand som jag fick av min moster igår som födelsedagspresent.


Och sen idag har jag umgåtts med dessa gulingar ;)
fast killarna är lite mer bruna hahah!


P' Nat


Winnie


Pock

my knees are weak every time I see you


bild från förra veckan på mig och winnie @ Carlings.
-Har inte gjort så mycket idag, mest luffat på stan med några efter jobbet ;)
Och just nu sitter jag här med en viss tjockis på andra sidan luren <3
Nej nu ska jag lägga mig ner och kolla på min thaiserie ^^
ciao!

3e aug 2010



helt sick! men jag älskar dig ändå

Okej gott folk, I DID NOT DO IT! ....

Hehe jag klippte mig aldrig .. sorriii! Hade tråkigt och mitt hår råkade ligga sådär så jag tog bild och sen .. (ja varför inte lura några?) hehe. Men jag har faktiskt funderat lite. Så vad tycker ni, ska jag göra det ändå??


Okej gott folk ... I DID IT!

jag bestämde mig till slut för att klippa mig .. vad tycks ? :D


RSS 2.0