Terrassen + Aperitif

Denna vecka har jag bara haft praktik och sen nästa vecka blir det mer praktik. - alltså ärligt talat så hatar jag jobbet! och min rygg är redan förstörd ;( Får bara plocka och fronta, plocka och fronta!! blir galen haha.
Iaf så efter jobbet så åkte jag först hem för att äta och fixa mig för sen runt 5 drog jag in med syrran för att träffa Viktoria Winnie o Nicole. Träffade dock bara Nicole i typ 5 minuter för hon skulle jobba precis då vi kom, men vi drog iaf till Terrassen där hon jobbar - syrran tog ett glas rött och sen drog vi vidare till Aperitif - jag bokstavligen älskar stället, dont know why :) kanske för att personalen är så trevliga och stället är så mysigt?? 

Nej nu ska jag inte "babbla" på, måste snart lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt och åka till Arlanda med la familia, för att lämna av p' Top som åker hem till Thailand :/
Men men, godnatt alla!

Utvecklingssamtal

Sitter just nu i skolan och väntar på utvecklingssamtal, slutade redan vid 11 och ska ha samtal vid 2? ovärt, men vad ska man göra? :)
Efter samtalet tänkte jag åka hem direkt ( vilket jag annars brukar göra också ) för måste plugga lite matte.
Idag fick jag förresten VG+ på engelska-uppgiften, lite besviken men jag borde nöja mig med det eller? haha >.<

En bild på Maja Rebecca och mig från igår - bild av bibbi.

hon går genom tavlan, ut ur bilden

Sitter just nu i köket och läser en bok som heter hon går genom tavlan, ut ur bilden medan syster å moster kollar på film och shit va högt ljud dem har! jag kan ju inte gå upp för min moster är här, och jag vill umgås med henne medan hon är här. Även fast man kanske inte kan kalla det att umgås direkt? - jag läser å hon kollar film. Iaf! Hade som läxa denna vecka att läsa 50 sidor tills på fredag men glömde helt bort den så ska läsa klart alla 50 sidor och sen plugga matte. Det är ändå lugnt för imorgon har jag sovmorgon :)
Godnatt alla!

En bild från i somras på några av valsgänget!

Ont i magen

Jag förstår inte! jag äter hela tiden hahah.
Sen i helgen så har jag ätit och ätit och ätit hela tiden. För en stund sen gjorde jag nudlar med thaiköttbullar och mycket grönsaker och till efterrätt gjorde jag roti (thailändska pannkakor typ) och nu är jag sugen på våfflor?!! - gravid kanske hmm??
Kolla in våfflan, helt magiskt!

Rast

Har precis haft matte och nu väntar jag på att bilden ska börja. 
Haha vi sitter 8 tjejer på rad på en bänk och 5 tjejer har en bärbar i knät - alla kollar på oss när dem går förbi, är det så konstigt? hmm...
Appropå ingenting så ska jag ha praktik nästa vecka! jag ska jobba på Nelins - en livsmedelsbutik.

Biztron

Satt igår och åt Buffé på Biztron med syster och p'Top. Alltså jag trodde jag skulle ogilla maten för jag såg att köttet var liiite rått, och jag är en sån som inte äter ofärdig kött, alltså inte helt klart kött - men jag gillade allt dem serverade. Hahaha inte ens thaibuffé smakar lika bra som buffén igår! Me like ;D Dessvärre är det lite synd att det kostar 229 kr per person på buffén så det är väl lite dyrt, men värt vartenda öre när man väl satt sig ner och åt :)
Tog inga bilder igår på maten eller nånting - var så upptagen med att äta hahah!

Peppar Peppar

Igår åkte jag och min familj in till stan för middag - vi skulle ha en avskedsmiddag för p' Top som åker hem till Thailand denna månad. Där på restaurangen skulle också Lasses kusin och hans kusins fru göra oss sällskap. Vi kom fram dit och började beställa in mat och efter en stund så kom mammas kompis och hennes man och gjorde oss sällskap. Vi hade det mycket trevligt och väldigt högljudda var vi. Efter det drog vi till Katalin men tog inga bilder där - här får ni istället bilder från restaurangen Peppar Peppar.
Med andra ord - en otrolig kväll!

mycket trött

Är mycket trött på livet just nu, samma rutiner varje dag. Att vara ledig i 3 veckor och sen börjar skolan, jag hann inte riktigt återställa mig helt haha! Så jag känner att jag behöver lov just nu och åka utomlands! saknar thailand så himla mycket! ♥

för kort?

haha det är inte lätt att vara kort, när man går i korridoren så ser inte dem dära 2 meter höga killarna att man går där. Dem går oftast alltid in i mig och efter så utbrister jag i ett skratt. SKITKUL! HAHAHAAHAHAH

Hihihih

Jag gjorde det! Efter alla om och men så tog jag äntligen ett till hål i örat :D

Skååååååååål!


LAN

vi lanar hos mig

seg

Vaknade vid 2 och sitter nu med datorn och kollar på MTV - teen mom. Viktoria och Winnie sitter bredvid.
Strax borde jag nog fixa mat till dem men jag orkar inte, så jag ska nog be Viktoria göra något haha.
Finns det något att göra idag? jag vill hitta på något men jag vet verkligen inte vad man kan göra.
Shoppa skulle ju vara rätt kul, men jag måste spara det mesta av min lön framöver.
Aja later bloggen.

tjejdag

Idag träffade jag tjejerna och vi var och åt sushi. Riktigt trevligt må jag säga, har verkligen saknat dem!
Sen gick vi lite på stan och jag gick och vaktade affären i en timma. Efter jobbet följde winnie å viktoria med mig hem, vi åt middag och jag chillade med syrran och p' top med några glas.
Sitter just nu och halvkollar på en film, A-team.. den är bra men jag har inte kollat hela så jag hänger inte med haha.

visar bilder från idag


tråkig blogg

Shit vilken tråkig blogg jag har haha! Aja men jag har iaf haft ett helt okej jullov hittills. Jag fick feber första dagen på lovet, har inte feber nu men hostar fortfarande, usch.
I julas var vi hemma och några gäster kom, vi åt mat spelade kort och umgicks. Sen kom ton och var hos mig i några dagar och sen åkte jag med honom hem den 31a och firade nyår med våra vänner. Det var väl helt okej men jag hade nog hellre stannat hemma, svek mamma och alla andra lite då vi åkte så det kändes inte så bra. Men nästa år hoppas jag på att vi åker till Thailand tillsammans, så jag kan fira med mina släktingar också :) men! det är är långt kvar så allt kan ju hända, men jag har tid att spara pengar iaf.
Här är bilder från nyår. tagna av Annie

RSS 2.0